Sağlık için 10 bin adım attılar

Sağlık için 10 bin adım attılar

Adana’da 10 Mayıs Dünya Sağlık için Hareket Et Günü kapsamında 'Sağlık İçin Her Gün 10 bin Adım' etkinliği düzenlendi. 


Sağlık için 10 bin adım attılar

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 10 Mayıs Dünya Sağlık için Hareket Et Günü kapsamında düzenlenen 'Sağlık İçin Her Gün 10 bin Adım' etkinliği, merkez Yüreğir ilçesindeki Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, kurum müdürleari, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Elban, beraberindeki kent protokolü ve vatandaşlar ile parkurda 10 bin adım attı. 

Vali Elban Twitter’da yaptığı paylaşımda, ‘’10 Mayıs ‘Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ etkinlikleri kapsamında, sağlığımızın korunması ve geliştirilmesine dikkat çekmek için güne spor yaparak başladık’’ ifadelerini kullandı.