Vali Demirtaş’tan, Karaisalı Kaymakamlığı’na ziyaret

Vali Demirtaş’tan, Karaisalı Kaymakamlığı’na ziyaret

Vali Mahmut Demirtaş vatandaşlarla buluşmak üzere gittiği Karaisalı’da, İlçe Kaymakamı Tolga Polat’ı ziyaret etti. Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetlerine yönelik ayrıntılı bilgiler verdi.

Vali Demirtaş’tan, Karaisalı Kaymakamlığı’na ziyaret

Karaisalı’nın doğal güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırdığına ve her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş ise, yaptığı açıklamada, ilçenin yakın bir gelecekte çok daha iyi bir konuma ulaşacağına inandığını ve tüm çabalarının bu yönde olduğunu söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş, Karaisalı Kaymakamlığı görevini yeni atanan Tolga Polat’a ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu ve ilçede görev yapan tüm kamu görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.


 

DİĞER HABERLER