Yüreğir esnafından yeni sanayi sitesi heyecanı

Yüreğir esnafından yeni sanayi sitesi heyecanı

 95 Dönüm Üzerine Yapılacak 409 Dükkânın Yer Alacağı Yüreğir Sanayi Sitesi’nin Tanıtımı Büyük İlgi Gördü. Yaklaşık 500 Kişinin Katıldığı Tanıtım Toplantısında Proje Hakkında Esnaflara Ayrıntılı Bilgi Verildi. Bossa 2 Fabrikası Yanına Yapılacak Modern Sanayi Sitenin Yapımı 2 Yılda Tamamlanacak.

Yüreğir esnafından yeni sanayi sitesi heyecanı

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı, Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası, Adana Madeni Sanatkârlar, Tornacılar ve Kaynakçılar Esnaf Odası ile Oto Elektrikçiler Esnaf Odası işbirliğiyle yaptırılacak Yüreğir Sanayi Sitesi’nin tanıtımı büyük ilgi gördü.

 

Yüreğir Altıngece Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen tanıtım toplantısına davetlilerle birlikte yaklaşık 500 kişi katılarak, 95 dönüm alan üzerine kurulacak 409 dükkândan oluşacak yeni ve modern sanayi sitesi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldu.

 

Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası ve Seyhan Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Muhittin Doğan, Adana Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Abdusselam Mortepe, Adana Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı ile Adana Kaportacılar ve Egzozcular Esnaf Odası Üyeleri ile çok sayıda esnafın katıldığı tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile esnaf odası başkanlarının da iştirak ettiği toplantıya, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ın il dışında bulunması nedeniyle katılamadığını, salonda bulunan tüm esnaflara selam, sevgi ve muhabbetlerini ilettiğini duyurarak alkış aldı.

 

Başkan Doğan, esnaf ve sanatkârlara gelecekleriyle ilgili çok önemli projeye duyarlılık göstererek, toplantıya katıldıkları için teşekkür ederken, bu proje sayesinde hızla gelişen Yüreğir’in de yeni bir sanayi sitesine kavuşacak olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Doğan, proje kapsamında yapılacak 409 dükkânların büyüklüğüne göre 108 m2 ile 230 m2 ve farklı fiyatlarda olacağını söyledi.  Doğan, ferah yerleşim planı, şehir merkezine yakın konumu ve rahat çalışma ortamıyla Yüreğir Sanayi Sitesi’nin tüm esnaflara verimli bir çalışma alanı sunduğuna dikkat çekerek, alacakları şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

Doğan, “Biz sizlere hizmet için seçildik. Bu projeyle ilgili kafanızda sorular olabilir. Bugünü değil, geleceği düşünerek karar verin. Ben bu projeye inanıyorum. Bu site şehrimizin güzelliğine katkı sağlayacak ve sizlerin menfaatine olacaktır.  Metal Sanayi Sitesi de yapıldığında şehre çok uzaktı. Bugün merkezde kaldı. Hiçbir şeyi gözünüzde büyütmeyin. Sonuçta, inşallah tamamlandığında da göreceksiniz, bu site sizlere yakışan çağdaş dükkânlarla dolacak” dedi.