Programa Afyonkarahisar'dan bağlanan 31 yaşındaki iki çocuk babası Gökhan Bulut, eşi Döndü Bulut hakkında oldukça ilginç bir iddiada bulundu.
Gökhan Bey, eşinin "üç harflilerle" evli olduğunu iddia etti. Gökhan Bey, eşinin ruh sağlığının yaklaşık bir yıldır yerinde olmadığını ve bu durumun sürekli olarak hocalar tarafından kontrol edildiğini belirtti. Gökhan Bey'in bu iddiası ve sunduğu görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturdu.
Döndü'nün kayınvalidesi Naciye Hanım, evliliklerinin başında Döndü ve oğlunun çok mutlu olduklarını ve birlikte her yere gittiklerini söyledi. Ancak 2023 yılında Döndü'yü birkaç günlüğüne Mersin'e gönderdikten sonra her şeyin değiştiğini belirtti.
Naciye Hanım, Döndü'nün kız kardeşiyle birlikte oğluna uzaklaştırma kararı aldığını ve ardından boşanma davası açtığını söyledi. Döndü'nün Şırnak'a gittiğini, orada hastalandığını, birdenbire 7 dil konuşmaya başladığını ve hocaların yardımıyla "üç harflilerin" çıktığını ve durumunun düzeldiğini ifade etti.
Esra Erol ve ekibi, bu iddialar üzerine harekete geçerek Döndü Hanım'ı buldu. Döndü Hanım ise, bu görüntülerin bir yıl önceye ait olduğunu ve o zamanlar ilaç kullandığını belirtti. Kendisinin şimdiki durumunun o dönemden çok farklı olduğunu, bu durumu kocası ve kayınvalidesinin sebep olduğunu söyledi.