Dondurmayı kebap konseptiyle birleştirdiler
Adana kebabın konseptini dondurmaya uyarlayan Portakal, çöp şişe taktığı dondurmaları şoklanmış buzun üzerine koyarak çevirdi. Daha sonra çikolata sos ve fıstıkla süslediği bu lezzete ‘dondurma kebap’ adını verdi.
Vatandaşlar çok büyük ilgi gösteriyor
Yaklaşık 10 yıldır bu mesleği yapan Portakal, Maraş dondurmasının konseptini değiştirdi. Portakal, “Kebap şehri Adana’dayız. Yıllardır dondurmacılık yapıyoruz ama sunum şeklinde bir değişiklik olsun istedik. Adana halkına bu dondurmayı geleneksel bir şekilde sunmaktansa bir mangal görüntüsüyle sunalım dedik. Onlarda çok büyük bir ilgi gösterdiler” dedi.
Etiketler:
#çöpşiş #şiş #dondurma #adana #lezzet #kebap #dondurmakebap